Mergi la conţinutul principal

Încă nu se ştie care subprefect va dispărea din schemă

* la Brăila trebuie să se aleagă dintre Florin Cârligea - susţinut de PDL şi Veronica Macri - susţinută de comunitatea elenă

Prefectul de Brăila, Dumitru Popa, nu ştie deocamdată cum anume va fi pusă în aplicare decizia Guvernului de a se reduce posturile de subprefecţi, de la doi la doar unul pentru fiecare judeţ. Precizăm că, în şedinţa de miercuri, Guvernul a decis că vor rămâne pe viitor câte doi secretari de stat în fiecare minister, cu excepţia Ministerului Finanţelor, Externelor şi a Ministerului de Interne, unde vor fi menţinuţi câte trei. Astfel, numărul de 57 de secretari de stat (din care 7 posturi sunt vacante) va scădea la 32, în urma restructurării. De asemenea, Guvernul a stabilit că va rămâne doar un singur post de subprefect în loc de două şi că ambele măsuri urmează să fie puse în aplicare începând de miercurea viitoare.

"Nu am fost încă informaţi cum anume se va pune în aplicare dispoziţia privind subprefecţii. Nu ştim dacă decizia se ia pe plan local sau la nivel central, deşi eu cred că la nivel central se va lua. Nu ştim dacă până miercuri trebuie să şi dăm un subprefect afară, sau miercuri abia ministrul Blaga va prezenta lista Guvernului. Repet, încă nu am fost informaţi cu privire la modul în care se va aplica această decizie", ne-a declarat Dumitru Popa.

Menţionăm că, la Brăila, posturile de subprefect sunt ocupate de Florin Cârligea - numit pe funcţie la sfârşitul lui martie 2009 şi susţinut de PDL Brăila şi Veronica Macri - numită pe post la sfârşitul lunii aprilie 2010 şi susţinută de comunitatea elenă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro