Mergi la conţinutul principal

Încă şase butoane pe lângă „Like", pe Facebook

Facebook a anunţat crearea Reactions, o extensie a opţiunii „Like" pentru ca utilizatorii acestei reţele de socializare să-şi exprime şi alt tip de reacţii precum uimirea, supărarea sau tristeţea, relatează Agerpres.
„Mă încântă", „mă amuză", „mă bucură", „mă uimeşte", „mă întristează" şi „mă supără" sunt opţiunile pe care le va include Reactions şi care sunt disponibile începând de vineri, în perioadă de testare, doar în Spania şi Irlanda.
Pentru a accede la aceste opţiuni, utilizatorul va trebui să apese prelungit butonul Like până va apărea meniul care va desfăşura „emoticonul" reprezentând respectiva emoţie. Sub acesta va apărea formula vizuală care va indica emoţiile „mă încântă", „mă amuză", „mă bucură", „mă uimeşte", „mă întristează" şi „mă supără".
Facebook a început să pună în aplicare de vineri această fază pilot în care se va analiza cum se utilizează aceste opţiuni şi posibilele ameliorări care pot fi aduse înainte de lansarea la nivel mondial.
„Am încercat să găsim noi căi pentru ca persoanele să se exprime pe Facebook. Reactions este o extensie a opţiunii Like şi caută să ofere noi moduri pentru a interacţiona cu conţinutul", a declarat responsabilul acestui produs destinat reţelelor de socializare, Chris Tosswell, relatează Agerpres.
Opţiunile vor fi disponibile doar pentru a interacţiona cu ceea ce s-a postat, nu şi cu comentariile asociate.
De vineri opţiunile Reactions au ajuns în Spania şi Irlanda, dar va avea loc o implementare graduală care se va completa în cursul săptămânii viitoare. Tosswell a precizat că Facebook nu a stabilit încă data lansării globale a acestui produs.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro