Mergi la conţinutul principal

În etapa a 6-a a Ligii a V-a sunt derby-uri în toate seriile

cap de afiş este jocul de la Făurei Sat • alte meciuri “tari” sunt la Măxineni, Gropeni şi Ianca

 

Cele mai multe meciuri “tari” sunt în Seria a treia, iar cap de listă este jocul de la Făurei Sat în care se întâlnesc două formaţii cu acelaşi punctaj, 12, ordinea fiind stabilită după criteriul golaverajului, Voinţa Făurei Sat şi Viitorul Cireşu. Ambele combatante doresc victoria şi vor lupta cu toate mijloacele sportive să o obţină. Tot în această grupă se dispută un derby al orgoliilor între Viitorul 2 Ianca, echipa campioană judeţeană în sezonul trecut, şi Voinţa Plopu, grupare care revine în acest eşalon după ce un campionat a evoluat în Liga a IV-a.

La fel de interesant este şi meciul din Seria a doua în care se întâlnesc echipa de pe locul al doilea, Dunărea Gropeni, şi lidera, Tricolorul Lanurile. Un meci între două formaţii care evoluează cu aceiaşi jucători de câteva sezoane, iar câştigătoarea va lua o primă opţiune la obţinerea titlului de campioană judeţeană. Un derby local se dispută la Măxineni între Speranţa, formaţie care are experienţa acestui eşalon şi nou înfiinţata Dinamo, grupare care însă deţine fotoliul de lideră.

În Seria întâi, pe primul loc se află nou înfiinţata Dinamo Măxineni 13 puncte, poziţia a doua este deţinută de Victoria 2 Traian 12 puncte (golaveraj: 28-7), iar a treia de Spicul Râmnicelu 12 puncte (25-10). Podiumul în Seria a doua se prezintă astfel: 1 Tricolorul Lanurile 15 puncte, 2 Dunărea Gropeni 11 puncte, 3 Voinţa Bărăganul 10 puncte (golaveraj: 16-7), 4 Stanriz Stăncuţa 10 puncte (14-10). În Seria a treia ordinea primelor patru clasate este următoarea: 1 Voinţa Făurei Sat 12 puncte (golaveraj: 25-18), 2 Viitorul Cireşu 12 puncte (12-7), 3 Voinţa Găiseanca 11 puncte (24-2), 4 AS Jirlău 11 puncte (23-14)

 

Etapa a 6-a programează meciurile:

Seria I:

Speranţa Măxineni – Dinamo Măxineni

Romgal Romanu – Siretul Vădeni

Spicul Râmnicelu – Dinamo Salcia Tudor

Unirea Grădiştea – Victoria 2 Traian

Olimpia Cazasu – Voinţa Racoviţa

FC Urleasca - Înfrăţirea Gemenele

 

Seria a II-a:

Dunărea Gropeni – Tricolorul Lanurile

Spicul Zăvoaia – Şoimii Unirea

Stanriz Stăncuţa – Comagrim Dudeşti

Tractorul Viziru – FC Tufeşti

Voinţa Bărăganul – Dacia Berteşti

 

Seria a III-a:

Viitorul 2 Ianca – Voinţa Plopu

AS Ulmu – Voinţa Găiseanca

Voinţa Făurei Sat – Viitorul Cireşu

Viitorul Galbenu – Avântul Mircea Vodă

Pescăruşul Drogu –  AS Jirlău

Victoria Deduleşti – AS Bordei Verde

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro