Mergi la conţinutul principal

În acest week-end începe Liga II-a la fotbal

De sâmbătă încep emoţiile pentru iubitorii fotbalului brăilean deoarece porneşte la drum Liga a II-a, eşalonul în care evoluează şi CF Brăila.
După un sezon dezastruos la redebutul pe cea de-a doua scenă a fotbalului românesc, unul la finalul căruia a şi retrogradat, CF Brăila a avut noroc cu carul în această vară, pentru că Unirea Urziceni s-a retras din toate competiţiile şi astfel locul rămas vacant i-a fost atribuit grupării de la Dunăre.
Potrivit declaraţiilor biroului de presă al FRF, la Liga a II-a nu au contat dosarele de licenţiere pentru campionatul 2011-2012, cu toate acestea, până să se limpezească apele în privinţa componenţei seriei Est a trecut destul timp, de aceea şi aducerea la cârma echipei a antrenorului Viorel Ion s-a făcut cam târziu.
Noul tehnician nu a pierdut însă timpul, a format un nou nucleu de jucători, astfel că formaţia brăileană a avut un parcurs bun în perioada jocurilor de verificare, urmează acum ca atât noii sosiţi cât şi vechea gardă să demonstreze că la Brăila lucrurile au intrat pe făgaşul dorit de miile de iubitori ai sportului rege de pe malul Dunării.

Necoară şi Pânzaru sunt indisponibili

Sâmbătă, CF Brăila va evolua la Botoşani, va fi un meci dificil pentru elevii lui Viorel Ion, ţinând cont de faptul că botoşănenii şi-au anunţat candidatura la promovare, însă atât antrenorul Viorel Ion cât şi jucătorii privesc cu optimism această dispută.
"Plecăm la Botoşani cu gândul de a scoate cât mai mult de la această partidă, vrem un rezultat pozitiv. În astfel de meciuri se vede valoarea jucătorilor, va fi un campionat dificil şi orice punct va conta, sper să facem o figură frumoasă", a declarat Viorel Ion.
Jucătorii echipei CF Brăila, mai puţin Necoară şi Pânzaru, ambii accidentaţi, au intrat de joi în cantonament, iar astăzi dimineaţă vor efectua un antrenament uşor, după care, în jurul prânzului, vor pleca spre Botoşani.
Partida dintre FC Botoşani şi CF Brăila va fi arbitrată la centru de Cristian Sava din Bacău, ajutat la cele două linii de concitadinul său, George Fridl şi de Ovidiu Aruşoaie din Piatra Neamţ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro