Mergi la conţinutul principal

UPDATE Tânărul împușcat este în stare critică. Are o rană gravă în torace. Împușcături cu armă letală, în spatele școlii 18

* astăzi, în zona intersecției străzii Ardealului cu Ion Ghica, din cartier Islaz, s-a lăsat cu împușcături, între două grupuri rivale, o persoană ajungând la spital cu răni grave * polițiștii criminaliști sunt la fața locului și fac cercetări, sub coordonarea procurorului criminalist

 

Update 15.30 Tânărul împușcat, în vârstă de 28 de ani, este în prezent operat, medicii încercând să îi salveze viața. Situația sa este critică, dat fiind faptul că are o rană gravă în torace, fiind împușcat, de asemenea, și în antebraț. Apropiați ai victimei spun că aceasta se cunoștea cu cel care a tras cu arma. Cei doi erau prieteni din copilărie, însă în ultima perioadă ar fi devenit rivali. Aceleași surse spun că agresorul, Pekenia, l-ar fi amenințat recent pe Cristian Brot că îi dă foc la mașină. Nu se știe încă de la ce a pornit cearta dintre cei doi.

 

Împușcături cu o armă letală, în spatele Școlii 18. Astăzi, în jurul orei 12.00, s-a tras cu o armă periculoasă, chiar în municipiu, o persoană ajungând la spital, în stare gravă. Polițiștii criminaliști sunt la fala locului, în formație completă, și fac cercetări, sub coordonarea procurorului criminalist. Cel care a tras este un individ poreclit Pekenia, care a fugit și este cu poliţiştii pe urme. Acesta locuiește chiar aproape de școala 18. Victima este Cristian Brot, după cum ne-au informat anumite surse, și este pe patul de spital. Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro