Mergi la conţinutul principal

«Volkswagen Passat» înţepenit pe calea ferată

Un şofer de 18 ani, fără experienţă în ale condusului, a ajuns cu autoturismul "Volkswagen Passat" pe linia de cale ferată, în zona Lacu-Sărat. În zadar s-a chinuit tânărul să mute maşina.
Marţi seara, la ora 21.05, poliţişti de la Postul de Poliţie Transporturi feroviare Lacu-Sărat au fost sesizaţi de impiegatul de mişcare al staţiei, despre faptul că, în apropierea pasajului de trecere la nivel cu calea ferată, se află staţionat un autoturism. Acesta bloca efectiv firul de circulaţie feroviară. Poliţiştii l-au identificat în locul indicat pe Laurenţiu S. (18 ani), din municipiu, care încerca să scoată autoturismul dintre liniile ferate. "În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta, în timp ce conducea autoturismul, pe Drum Comunal 8, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, nu a observat curba care preceda pasajul de trecere la nivel cu calea ferată, a derapat şi a ajuns cu autoturismul pe linia de cale ferată, fiind scos ulterior", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
De asemenea, un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere l-a testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, şi este cercetat pentru infracţiunea de distrugere sau semnalizare falsă, conform prevederilor Art.332 din Codul penal.

Maşină aruncată de pe şosea, după ce a pocnit un pneu

În aceeaşi zi, un alt şofer s-a răsturnat cu autoutilitara. La ora 12.30, Florin I. (34 de ani), din Bucureşti, conducea autoutilitara "Volvo", pe DE 584, din direcţia Slobozia către Brăila. În afara localităţii Însurăţei, din cauza exploziei unui pneu, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara carosabilului, în partea stângă a direcţiei de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care era singur în autoutilitară, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro