Mergi la conţinutul principal

«Vânătoare» de șoferi băuți sau drogați

* sâmbătă seara, polițiștii Secției Rurale au desfășurat o razie pentru creșterea gradului de siguranța rutieră și prevenirea consumului de alcool și substanțe stupefiante la volan *  au fost efectuate 108 testări cu aparatul etilotest, fiind legitimate 164 de persoane

 

Șoferii aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor au fost cu polițiștii pe urme, în acest week-end. Razii de amploare, pe arterele de circulație din județ.

La data de 18 iunie, în intervalul orar 18:00-24:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurala Brăila au desfășurat pe raza de competență o razie pentru creșterea gradului de siguranța rutieră și prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe stupefiante la volan. “Pe raza de competență au fost efectuate 108 testări cu aparatul etilotest, legitimate 164 de persoane, au fost oprite pentru control 108 autovehicule și verificate 9 societăți comerciale. Polițiștii au aplicat 44 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 10.765 de lei, fiind reținute și 2 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 

Razii în Ianca și Făurei

În noaptea de 18/19 iunie, în intervalul 20.00-02.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ianca sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și jandarmi au fost în acțiune. În acest sens, pe raza orașului Ianca și localităților arondate, au fost efectuate controale în trafic, fiind oprite 25 de autoturisme, legitimate 65 de persoane, verificate 12 societăți comerciale și efectuate mai multe testări alcoolscopice. “Pe DN2B, în orașul Ianca, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Ianca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60  mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Pentru alte abateri constatate în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în cuantum de 5.680 de lei.

La aceeași dată, în intervalul orar 22:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei, sprijiniți de jandarmi, au desfășurat o razie similară pe raza de competență. Au fost oprite pentru control 39 de autovehicule și legitimate 103 persoane și verificate 13 societăți comerciale. Pentru abaterile constatate în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în cuantum de 15.325 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro