Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Sport = Sănătate». Sănătate pentru Bogdi

• o nouă strângere de fonduri pentru copilaşul de 3 ani a fost organizată de BGS, firma de pază şi securitate pentru ziua de vineri, în Grădina Mare • cele mai puternice cluburi sportive din Brăila au pregătit activităţi demonstrative şi vor încerca să strângă cât mai mulţi bani pentru micuţul erou

 

Compania de pază şi protecţie BGS strânge cele mai puternice cluburi sportive din Brăila, vineri, în Grădina Publică, într-o campanie de promovare a sănătăţii prin sport, dar şi de strângere de fonduri pentru Bogdi. Evenimentul se va desfăşura sub sloganul “Sănătate pentru tine, sănătate pentru Bogdi”, în incinta sălii de aerobic “2 Much Fitness”, între orele 11.00 - 14.00. Cluburile participante sunt: Club Sportiv “Atlas Gym” Brăila, Club Sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila, “2 Much Fitness” şi C.S.M. Brăila. Acestea au pregătit activităţi sportive şi demonstrative, iar surpriza evenimentului va fi Vlad Leahu, cel mai puternic sportiv din România. Leahu va demonstra că îşi merită acest titlu, ridicând greutăţi. Cei mai curajoşi şi curioşi spectatori pot încerca activităţile sportive pregătite în cadrul evenimentului, şi aici ne referim la kickboxing, kagoo jumps, aerobic, fitness, culturism etc.

Partenerii evenimentului sunt “The Music Pub”, “Mini Market Adiral SRL”, “Obiectiv - Vocea Brăilei”, “MGM Auto”, “Lucian Crestez Photography”, “Romwest Euro” şi “Voltsan”.

De asemenea, vor exista urne în care se pot face donaţii pentru Bogdi, copilaşul de doar 3 ani care se luptă cu tumora la ficat. Băieţelul se află în Turcia, pentru tratament de specialitate, iar ultimele rezultate sunt de-a dreptul încurajatoare: valorile AFP (indicele tumoral) au scăzut la jumătate, după ce au stagnat o perioadă. Ecograful a arătat o formaţiune tumorală de dimensiuni mai mici faţă de cele iniţiale, iar doctorii sunt încrezători, potrivit mămicii micului erou, Sorina Popa. Copilaşul a urmat 3 şedinţe de chimioterapie, iar săptămâna viitoare este programat pentru cea de-a patra. Medicii au estimat că Bogdi ar avea nevoie de 9-11 astfel de şedinţe.
Categorie articol: 

Comentarii