Mergi la conţinutul principal

«Nemo», primul restaurant cu specific pescăresc din Brăila

Deschiderea primului restaurant cu specific pescăresc din Brăila a avut loc la finalul săptămânii trecute. "Nemo", căci acesta este numele localului, este situat pe malul Dunării, locaţia discretă fiind numai bună pentru persoanele care vor să scape de zgomotul din oraş, de claxoanele maşinilor şi de "zumzetul" oamenilor de pe stradă.
La conferinţa de deschidere a restaurantului au fost prezenţi Cătălin Hagiu şi Laurenţiu Boboc, cei doi directori ai societăţii, Andrei Horjea, coordonator proiecte fonduri europene, Marian Ghionu, consultant, şi reprezentantul de vânzări al ambarcaţiunilor Sea Ray în Europa.
Restaurantul cu un design modern are o capacitate de 60 de locuri în salonul interior şi 40 de locuri pe terasă.
Echipa localului, condusă de Chef Tudorel Gheorghiţă, vă aşteaptă cu un meniu meticulos alcătuit, iar mâncărurile servite vă vor oferi o experienţă culinară de neuitat. Pe lângă preparate din peşte proaspăt, meniul include şi vestitul stoceag de sturion, scrumbie la grătar, zacuscă de peşte pregătită după o reţetă proprie şi recomandarea Chef-ului, crap pe varză. De asemenea, copiii se bucură de meniul lor, care cuprinde şi feluri de mâncare vegetariene.
Restaurantul "Nemo" a fost inaugurat în cadrul bazei nautice Marina Brăila, strada Malul Dunării, nr. 5. Ca punct de reper - în spatele uzinei Laminorul Brăila. Localul este o iniţiativă privată bazată în principal pe punerea în valoare a atracţiilor turistice brăilene şi a tradiţiilor culinare specifice regiunii Dunării de Jos. "Împreună cu asociatul meu, Laurenţiu Boboc, am pus bazele acestei afaceri în urmă cu cinci ani, şi acum suntem foarte aproape să realizăm ceea ce ne-am propus, şi anume să avem o marină modernă. Noua locaţie va lucra în parteneriat direct cu producătorii locali şi asigură crearea a 10 locuri noi de muncă în Brăila. Ajutorul oferit de finanţarea parţială din fonduri europene a fost cu siguranţă un element foarte important în realizarea cu succes a acestei investiţii", a declarat Cătălin Hagiu în cadrul conferinţei de deschidere a localului.
Restaurantul Nemo este deschis zilnic, între orele 10.00 - 22.00.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro