Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Muşchiuleţ» s-a sinucis din dragoste

Dragostea neîmpărtăşită l-ar fi împins la sinucidere pe un apropiat al lumii interlope brăilene. Anton Doru Nicolae, zis "Muşchiuleţ", şi-a pus capăt zilelor, în locuinţa sa din municipiu. Joi dimineaţa, brăileanul de 35 de ani a fost găsit cu ştreangul de gât chiar de mama sa, care a anunţat poliţia. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, brăileanul s-a sinucis miercuri, însă a fost găsit joi dimineaţă, trupul neînsufleţit fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere, la autopsie nefiind identificate urme de violenţă, ci doar leziunile produse de ştreang.
"Vei rămâne mereu în inimile noastre, Doru Muşchiuleţ! Dumnezeu să-l ierte!!!" - este un mesaj postat de un apropiat de-al decedatului, pe pagina de Facebook, alături fiind postată şi fotografia lui Anton Doru Nicolae.
Cu câteva zile înainte de a-şi lua viaţa, interlopul "Muşchiuleţ" a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu un ştreang şi mesajul: "Toţi văd în mine o greşeală, dar nimeni nu a văzut cât de normal sunt!".

Cel care a decis să îşi viaţa, se pare că din dragoste, a avut de-a face cu legea ani la rând, el fiind implicat în diferite altercaţii şi fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea.
În 2008, "Muşchiuleţ" şi Cătălin Muşat, zis "Ţăranu", au fost trimişi în judecată de procurori pentru vătămare corporală, distrugere şi port ilegal de arma albă, respectiv distrugere. Cei doi au făcut zob geamurile şi parbrizul unui "Cielo" şi l-au atacat şi rănit pe un brăilean, în toamna anului 2007, victima având nevoie de 42 de zile de îngrijiri medicale
Potrivit informaţiilor oferite atunci de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, în seara zilei de 16 octombrie 2007, ora 22.00, Robert Mihăiţă P., zis "Lopătarul" a sesizat poliţia, reclamând faptul că mai multi indivizi i-au provocat distrugeri autoturismului personal marca "Cielo", în timp ce se afla la semaforul de la Piaţa Concordia şi că unul dintre agresori l-a tăiat la braţul stâng. Din cercetări a reieşit că, într-adevăr, în seara respectivă, Ionuţ Alexandru Stoian, Anton Nicolae zis "Muşchiuleţ", Cătălin Muşat zis "Ţăranu" şi Alexandru Pîrvu se aflau în autoturismul "Renault Trafic", condus de Ion Sebastian Stoian, zis "Neluţu". Potrivit anchetatorilor, atacul s-a produs când maşina a oprit la culoarea roşie a semaforului, pe Calea Călăraşilor colţ cu Mihai Bravu. Concomitent, pe banda I de mers, lângă "Renault", a oprit autoturismul "Cielo" condus de Robert P. Împreună cu acesta, se mai aflau în maşină alţi trei tineri, care erau inculpaţi în dosarul atacului de la Pizzeria "Bella Italia", produs în decembrie 2007, când mai mulţi tineri s-au întâlnit în local şi s-au încăierat. Anchetatorii au precizat că în momentul când cele două maşini s-au oprit la semafor, între ocupanţi s-a declanşat "o discuţie neprincipială" punctată cu expresii jignitoare. Nicolae a lovit cu mânerul unui cuţit geamul lateral dreapta al autoturismului "Cielo", apoi l-a înjunghiat în braţul stâng pe Robert Mihăiţă P. Concomitent, Cătălin Muşat a pus mâna pe o lopată rabatabilă şi a distrus geamul din faţă al autoturismului "Cielo" şi l-a lovit cu pumnii pe Marius B., totul durând numai 30 de secunde, până s-a schimbat culoarea roşie a semaforului. Dosarul a ajuns pe rolul instanţei, "Muşchiuleţ" fiind condamnat la 2 ani închisoare, în septembrie 2010, după cum se arată pe site-ul Tribunalului Brăila, celălalt primind închisoare cu suspendare.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii