Mergi la conţinutul principal

«Marțea neagră» pentru șoferii care nu respectă legea. Peste 100 de amenzi, în doar două ore

* marți, în intervalul orar 7.00 - 9.00, polițiștii rutieri au acționat pe arterele de circulație pentru creșterea gradului de siguranță și pentru prevenirea accidentelor de circulație * polițiștii au aplicat 116 sancțiuni, în valoare totală de 27.120 lei, fiind reținute opt permise de conducere * doi șoferi băuți au fost opriți din drum

 

Polițiștii nu îi scapă din ochi pe șoferii care nu țin cont de prevederile legale. Peste 100 de conducători auto au încasat amenzi, în numai două ore. Polițiștii au prins doi șoferi băuți, unul pe Calea Călărașilor și altul pe Șoseaua Focșani.

În dimineața zilei de marți, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din municipiul Brăila pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice și pentru prevenirea accidentelor de circulație. Punctele de acțiune au vizat principalele căi rutiere de intrare/ieșire din municipiu și zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic. “În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 116 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.120 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării opt permise de conducere, dintre care două pentru conducerea sub influența alcoolului, două pentru neacordare prioritate pietoni, două neacordare prioritate vehicule și două pentru circulația pe sens opus și au fost retrase două certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție JUdețean Brăila.

 

Cu alcoolul în sânge, la volan

Totodată, în timpul acțiunilor de ieri, au fost constatate și două infracțiuni. În jurul orei 07:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Călărașilor.

De asemenea, în jurul orei 08:50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe șoseaua  Focșani. “Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că aveau o îmbibație alcoolică de 0,67, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceștia fiind conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat polițiștii.

Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel de acțiuni continuă pentru ca riscul rutier să înregistreze valori descendente!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro