Mergi la conţinutul principal

«Luceafărul» Brăila, locul al doilea la Memorialul «Marian Cătană»

Fotbaliştii născuţi în 2006, de la "Luceafărul" Brăila, pregătiţi de profesorul Nicuşor Baldovin, s-au clasat pe locul al doilea la Memorialul "Marian Cătană", competiţie de minifotbal, care s-a desfăşurat la Călăraşi, pe 1 şi 2 august. La turneu au participat opt formaţii, astfel că au fost împărţite în două grupe. În primul meci formaţia brăileană a trecut cu 3-2 de "Mircea Eliade", echipă la care evoluează mulţi jucători de la Steaua Bucureşti. Alin Marin a reuşit o "dublă", iar cel de-a treilea gol al formaţiei pregătite de Nicuşor Baldovin a fost înscris în propria poartă de un bucureştean. Luceafărul a câştigat la scor, 5-0, partida cu Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", golurile formaţiei învingătoare fiind realizate de Florin Lazăr 2, Alin Marin, Cosmin Damaschin. Brăilenii au beneficiat şi în acest meci de un autogol. În ultimul meci din grupă formaţia brăileană s-a impus cu 4-2, au înscris, Florin Lazăr 2, Adrian Stoica şi Alin Marin, în partida cu Gloria Buzău.
În finală, pe o căldură sufocantă, FCSB a câştigat cu 6-1, partida cu Luceafărul, unicul gol al brăilenilor fiind înscris de Stoica.
Lotul echipei Luceafărul la grupa 2006: Sabin Stoica, Mario Roşianu, Florin Lazăr, Alin Marin, Claudiu Rosiu, Cosmin Damaschin, Adrian Stoica, Mario Naiman.

O victorie, două remize şi o înfrângere la grupa 2007

 

În altă ordine de idei, tot la Călăraşi, în aceeaşi perioadă, echipa de la grupa 2007 a clubului "Luceafărul" s-a clasat pe locul al treilea într-o grupă echilibrată. Brăilenii au câştigat un singur meci, 5-1, în faţa celor de la Viitorul Focşani, în două partide, elevii lui Marius Coman au obţinut două remize, 2-2 cu Farul şi 3-3 cu Atletic Călăraşi şi au pierdut, cu 6-1, jocul cu Mircea Eliade. Brăileanul Robert Roman a fost desemnat cel mai tehnic jucător al turneului iar Andrei Nazaru, cel mai bun portar.
Lotul echipei Luceafărul la grupa 2007: Andrei Nazaru, Andrei Olteanu, Robert Roman, Mario Constantin, Cătălin Soalcă, Darius Timar, Dimitrie Mocanu, Cosmin Lorenzo.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro