Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

«Harry Potter», rolul în care Daniel Radcliffe s-a complăcut

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care are o avere de 110 milioane de dolari realizată din filmele în care a jucat, a declarat că "nu este un actor foarte bun", afirmând că s-a complăcut în rolurile din filmele francizei "Harry Potter".
Daniel Radcliffe, care a apărut prima dată pe marele ecran la vârsta de 11 ani, a spus că "nu este foarte bun" în ceea ce priveşte actoria. La vârsta de 18 ani, actorul avea mai mulţi bani din rolurile pe care le-a interpretat în lungmetrajele din franciza "Harry Potter" decât prinţii William şi Harry, informează dailymail.co.uk.
Totuşi, Daniel Radcliffe a declarat pentru MailOnline că a urât să se uite la el în filmele din franciza "Harry Potter" şi a devenit cel mai mare critic al său în privinţa calităţilor sale actoriceşti.
Actorul, în vârstă de 25 de ani, care a încetat să joace în filmele din franciza "Harry Potter" în urmă cu patru ani, a spus că regretă că a fost forţat să se uite la peliculele sale la premierele de gală, afirmând că până la al şaselea film din serie devenise deja un actor care se complăcea în rolurile în care era distribuit.

Autocritică

"Este greu să te uiţi la un film precum «Harry Potter şi Prinţul Semipur/ Harry Potter and The Half Blood Prince» pentru că nu joc prea bine în el. Îl urăsc", a declarat Daniel Radcliffe. "Felul în care eu joc este asemănător şi am văzut că m-am complăcut în acele roluri, iar ceea ce am încercat să fac nu mi-a reuşit", a mai spus acesta.
"Este mai important pentru mine să fiu propriul critic", a spus acesta. "Pentru că am crescut într-o atmosferă unde fiecare îşi dorea mereu să fie drăguţ cu mine", a continuat Radcliffe.
Actorul va juca pentru prima oară în această vară într-o comedie romantică, acesta încercând diferite personaje după ce a renunţat la "Harry Potter", precum roluri în piese de teatru, în lungmetraje horror şi drame biografice.
Daniel Radcliffe îl va interpreta pe Wallace, un student la Medicină care încearcă să rămână amic cu fata de care este îndrăgostit, dar care este implicată într-o relaţie.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii