Mergi la conţinutul principal

«Hanul cu Flori» îşi deschide grădina de vară!

Restaurantul "Hanul cu Flori" vă invită la inaugurarea grădinii de vară. Petrecerea va începe vineri, de la ora 21.00, când vă aşteaptă şampania rece în frapieră şi o horă lăutărească în aer liber alături de Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu şi Nelu Ploieşteanu. Din meniu, nu vor lipsi nici preparatele culinare tradiţionale, ca borşul de peşte dar nici suprizele gastronomice, pe care le promit organizatorii.
Plasată în mijlocul naturii, înconjurată de un hectar de pădure, grădina dispune de ring de dans, o scenă şi terasă spaţioasă cu o capacitate de până la 250 de locuri. "La noi distracţia se poate prelungi până la răsărit, mai ales că vara se anunţă una târzie. Este cadrul ideal pentru a petrece alături de prieteni la club, în aer liber sau la nunţi şi aniversări. Pentru că au început şcoala, noi îi aşteptăm şi pe liceeni la Balul Bobocilor. Dacă vremea va ţine cu noi, vinerea o să trecem pe evenimente de club", după cum şi-au propus patronii acestei locaţii. Mai mult decât atât, proprietarii acestui spaţiu ne asigură că investiţiile în complexul "Hanul cu Flori" nu se vor opri aici, ci vor continua cu amenajarea unui spaţiu de joacă pentru copii, atât în grădina de vară cât şi în incinta restaurantului/hotel.

La evenimentul festiv vor fi invitate şi autorităţile locale dar şi reprezentanţi de pe scena politică din Brăila. Dacă nu vă număraţi printre invitaţi dar vreţi să vă distraţi la petrecerea lăutărească, va trebui să aveţi la voi 50 de lei, cât costă biletul de intrare. "Hanul cu Flori" este situat pe şoseaua Focşani, km. 5, pe partea stângă cum veniţi dinspre Brăila.
Complexul s-a deschis în vara anului trecut şi funcţionează în regim non-stop. Are două terase, una cu o capacitate de 70 de locuri disponibile înconjurată de o parcare supradimensionată pentru 20 de tiruri şi cea de-a doua, grădina de vară, are peste 200 de locuri. Tot aici se află şi restaurantul "Hanul cu Flori", care dispune de 140 de locuri dar şi un hotel de 3 stele cu 22 de camere. Obiectivul destinat alimentaţiei publice beneficiază de o suprafaţă de 3,5 ha, întregul complex fiind supravegheat video dar şi de agenţi de pază.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro