Mergi la conţinutul principal

«Hai la suc!» a ajuns şi la Ciocile

Elevii brăileni continuă să se mobilizeze fantastic pentru a-l ajuta pe Cristian Filip, adolescentul pentru care cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" a demarat o campanie de strângere de fonduri, intitulată "Citostatice pentru Cristi". După ce mai multe şcoli din municipiu şi judeţ ne-au trimis la redacţie banii strânşi de către reprezentanţii Consiliului Elevilor ori i-au depus în conturile bancare, ieri Şcoala Gimnazială din Ciocile a oferit continuitate acţiunii "#hai la suc!". Mama elevului Cosmin Şerban, cel care s-a ocupat de colectarea banilor de la colegii săi, s-a prezentat la redacţie şi ne-a înmânat 406 lei, sumă donată de toţi elevii din Ciocile.
O altă donaţie a venit din partea unei brăilence pensionare, care a dorit să rămână anonimă. Femeia a donat 30 lei şi i-a urat multă sănătate lui Cristi.
Până în prezent, în campania "Citostatice pentru Cristi" s-au făcut donaţii în cuantum de 47.263,3 lei şi 647 euro, adică 11.246,77 euro, la cursul BNR de ieri. Din toată acestă sumă, 15.192 lei reprezintă donaţiile elevilor în cadrul acţiunii "#hai la suc!". În total, elevii şi profesori din 14 unităţi şcolare din municipiu şi judeţ au consumat "sucuri" pentru Cristi. De precizat că donaţiile care au fost făcute în conturile bancare în această săptămână ne vor fi transmise de tatăl lui Cristian abia când se va întoarce din Turcia, unde se află în prezent pentru a-i fi alături băiatului care urmează cea de-a treia şedinţă de chimioterapie.
Cristi Filip are nevoie în continuare de ajutorul nostru, al tuturor! De aceea, conturile bancare în care se pot face donaţii vor rămâne deschise:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC, ambele pe numele tatălui adolescentului, Nicolae Filip.
Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro