Mergi la conţinutul principal

«AURA 2010» a inaugurat un nou centru de asistenţă şi îngrijire

Cu prilejul aniversării Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, joi, 1 octombrie 2015, Asociaţia "AURA 2010" a inaugurat Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap "AGEANIA", situat în Brăila, Calea Galaţi, nr.130. Imobilul în care va funcţiona centrul, o clădire deteriorată, în care a funcţionat o grădiniţă, a fost închiriat Asociaţiei "AURA 2010" de către Consiliul Local Municipal Brăila, în scopul de a acorda servicii sociale de calitate persoanelor adulte cu dizabilităţi.
"Având în vedere numărul mare al cererilor de admitere din partea potenţialilor beneficiari, care nu au fost soluţionate din lipsa unui spaţiu, Asociaţia AURA 2010 a solicitat sprijinul autorităţilor publice locale, iar la această dată funcţionează cu un centru de zi pentru copii, un centru de recuperare pentru victimele violenţei domestice şi cinci centre de îngrijire şi asistenţă pentru persoane cu handicap, centrul recent inaugurat fiind al 6-lea centru de îngrijire şi asistenţă pentru persoane cu handicap", a precizat directorul Asociaţiei, Magdalena Mănică.
După obţinerea tuturor avizelor de funcţionare, conform legislaţiei în vigoare şi după finalizarea construcţiei, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane cu Handicap "AGEANIA" va asigura un număr de 80 locuri pentru potenţialii beneficiari.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro