Mergi la conţinutul principal

«American Sniper», lider absolut în box-office-ul american

Filmul "Lunetistul americană American Sniper", regizat de Clint Eastwood, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, cu de 31,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula este inspirată din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-şi colegii de arme.
Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a SUA, cât şi lupta acestuia cu traumele cauzate de război şi încercarea de a fi un soţ şi un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper. Potrivit presei americane, "American Sniper" a devenit lungmetrajul cu cele mai mari încasări (248,9 milioane de dolari) din filmografia lui Clint Eastwood.

Evoluţie suprinzătoare

În mod surprinzător, comedia de familie "Paddington" a urcat o poziţie şi a ajuns pe locul al doilea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari, în al treilea weekend de difuzare. Filmul este regizat de Paul King, îi are în distribuţie pe Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins, Hugh Bonneville şi Ben Whishaw şi spune povestea ursuleţului Paddington, venit din jungla peruviană să îşi caute o casă în Londra, unde ajunge să cunoască familia Brown care îl îngrijeşte şi îi oferă un cămin.
Filmul SF "Project Almanac", regizat de Dean Israelite, a debutat pe locul al treilea în primul său weekend de proiecţii în cinematografele nord-americane, cu încasări de 8,5 milioane de dolari. Pelicula îi are în rolurile principale pe Jonny Weston, Sofia Black D Elia şi Michelle DeFraites şi prezintă aventurile prin care trec trei adolescenţi care fac o descoperire ce le va schimba întreaga viaţă - o maşină cu posibilităţi infinite, dar cu consecinţe uneori ireversibile.

Povestea unui avocat văduv

Drama "Black or White", regizată de Mike Binder, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 6,4 milioane de dolari. Filmul îi are în distribuţie pe Kevin Costner, Octavia Spencer şi Gillian Jacobs şi spune povestea unui avocat văduv care o creşte singur pe nepoata lui metisă, Eloise, după moartea fiicei sale. Existenţa lui este încurcată atunci când Eloise este vizitată de bunica ei afro-americană, Rowena, care cere instanţei ca fetiţa să fie încredinţată tatălui ei biologic, Reggie, un dependent de droguri incapabil să îşi crească fiica.
Thrillerul "Băiatul din vecini The Boy Next Door", regizat de Rob Cohen, a coborât trei poziţii şi a ajuns pe locul al cincilea în topul încasărilor de peste weekend, cu 6 milioane de dolari încasaţi în cinematografele nord-americane. Filmul o are ca protagonistă pe Jennifer Lopez care interpretează rolul unei profesoare, Claire Peterson, care tocmai a divorţat. Femeia încearcă să-şi găsească liniştea şi să se dedice fiului său, dar întâlnirea cu chipeşul şi mai tânărul său vecin Noah (Ryan Guzman) îi schimbă viaţa, iar Claire îşi dă seama că vecinul ei nu e deloc omul care credea ea că este.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro