Deocamdata, tigrii sint tinuti intr-o camera inchisa, urmind a fi eliberati in tarcul care le-a fost pregatit peste citeva zile, dupa ce se vor acomoda cu noua locuinta si cu noii ingrijitori. Dupa cum ne-a informat Simona Draghincescu, directorul Directiei Administratia Pietelor si Tirgurilor, institutia care administreaza Gradina Zoologica, fiecare tigru maninca, zilnic, cite 11 kg de carne, de cal, vita, pui sau peste. Cei doi vor fi lasati impreuna doar in perioada de imperechere, in restul anului tarcul lor urmind a fi divizat in doua, printr-un gard despartitor.
Un tigru si o tigroaica, noile vedete ale Zoo Braila
Deocamdata, tigrii sint tinuti intr-o camera inchisa, urmind a fi eliberati in tarcul care le-a fost pregatit peste citeva zile, dupa ce se vor acomoda cu noua locuinta si cu noii ingrijitori. Dupa cum ne-a informat Simona Draghincescu, directorul Directiei Administratia Pietelor si Tirgurilor, institutia care administreaza Gradina Zoologica, fiecare tigru maninca, zilnic, cite 11 kg de carne, de cal, vita, pui sau peste. Cei doi vor fi lasati impreuna doar in perioada de imperechere, in restul anului tarcul lor urmind a fi divizat in doua, printr-un gard despartitor.