Mergi la conţinutul principal

Un nou proiect pentru Centrul de Creatie

Astazi, incepand cu ora 14.00, la Centrul de Creatie are loc lansarea proiectului "O noua sansa - Reorientarea fortei de munca ocupate in agricultura de subzistenta". Proiectul este finantat prin Programul de Coeziune Economica si Sociala "Dezvoltarea Resurselor Umane - Masuri Active de Ocupare". Proiectul, derulat de Centrul de Creatie in parteneriat cu Asociatia "Arca" Braila, se va finaliza pe 30 noiembrie. Scopul proiectului consta in cresterea sanselor de integrare pe piata fortei de munca a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din zonele rurale si persoanelor ocupate in agricultura de subzistenta cu venituri reduse, din judetul Braila. Proiectul se adreseaza persoanelor active din mediul rural din comunele Movila Miresii, Racovita, Ramnicelu, Surdila Gaiseanca, Traian si Visani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB