Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un cioban a dat buzna peste o familie din Silistea

Cioban la o stina din satul Latinu, Ionel Ene, in virsta de 35 de ani - individ cautat in prezent de toata politia braileana - a fost trimis in judecata, in contumacie, sub acuzatia de violare de domiciliu (art. 192 Cod Penal).
Potrivit dosarului de urmarire penala, in noaptea de 25/26 septembrie 2005, ora 23.30, Ionel Ene a dat buzna peste familia lui Ion Scripcaru, zilier la o ferma de linga Silistea, si a provocat panica. Inarmat cu un cutit si o bita, ciobanul aflat in stare avansata de ebrietate venise la ferma la care se afla Scripcaru, in momentul in care barbatul era plecat pe cimp, in vecinatate. Copiii partii vatamate au inceput sa strige, ingroziti, dupa ajutor. Imediat, Ion Scripcaru a sosit la ferma si l-a dezarmat pe agresor, ajutat de sotie. Pina sa vina politia, ciobanul recalcitrant a dat bir cu fugitii, abandonind la locul faptei caruta, calul si ciinele ciobanesc cu care venise in "vizita".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii