Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tony Blair exprima "tristetea profunda" a Marii Britanii fata de atacul armat din SUA

Premierul britanic, Tony Blair, a exprimat marti "tristetea profunda" a Marii Britanii, fata de atacul armat din campusul universitatii Virginia Tech, din Statele Unite, care s-a soldat cu 32 de morti, relateaza AFP.
"As dori sa exprim, in numele Marii Britanii si al poporului britanic, tristetea noastra profunda, dupa ceea ce s-a intimplat", a declarat Blair, la inceputul conferintei sale de presa lunare. "La fel ca toata lumea, sint socat profund", a adaugat premierul britanic.
El le-a transmis "americanilor si in special familiilor victimelor compasiunea si rugaciunile" poporului britanic, in urma a ceea ce a calificat drept "o pierdere teribila de vieti nevinovate".
O persoana inarmata, student de origine asiatica, a ucis luni 32 de persoane, in campusul universitar, inainte de a se sinucide, acesta fiind cel mai grav atac armat dintr-o institutie de invatamint din Statele Unite.
Un purtator de cuvint al Palatului Buckingham a precizat, luni seara, ca "regina a fost socata si intristata cind a aflat de atacul armat din Virginia".
Regina Elisabeta a II-a urmeaza sa efectueze, impreuna cu sotul sau, printul Philip, prima sa vizita in Statele Unite dupa 16 ani, in perioada 3-8 mai, cu ocazia sarbatoririi a 400 de ani de la infiintarea localitatii Jamestown.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii