Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tocat de viu de o sapa electrica

Luni, dupa-amiaza, localitatea Maxineni a fost scena unei terifiante grozavii: un barbat de 40 de ani a fost tocat de viu de o motosapa, in timp ce verifica utilajul in vederea inceperii lucrarilor agricole. Scapata de sub control, sapa miscatoare l-a sfirtecat pe Viorel Boghianu de la talpi si pina la briu in aproximativ o jumatate de ora, interval de timp in care barbatul a fost in permanenta constient si a vorbit cu satenii care asistau neputinciosi la moartea sa. Desi la fata locului s-a deplasat urgent un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, orice incercare de a-l salva din ghearele mortii s-a dovedit a fi de prisos, iar cadavrul a fost transportat la morga Serviciului de Medicina Legala. Dupa nenorocirea care s-a abatut in satul lor, localnicii din Maxineni sint ingroziti si nu-si pot explica nici acum cele intimplate; ei spun ca barbatul imprumutase utilajul de la un prieten si ca, in dupa-amiaza zilei de luni, barbatii il incercau in gradina, sa vada daca merge, pentru a incepe lucrarile agricole de primavara ."Se infundase freza si au incercat sa traga de utilaj, iar pe el l-a trintit la pamint, cu fata in sus si l-a facut praf; a fost tocat de la talpi si pina la briu si a murit sub ochii tuturor. A fost constient tot timpul, nu era baut si a vorbit cu cei din jur aproape o jumatate de ora, cit a mai trait... In timp ce lumea ingrozita tipa ca moare, el spunea ca inca nu moare...dar, cind l-a tocat pina la briu, le-a spus celor din jur "acum mor"... si a murit", a declarat Mihai Ruse, primarul din Maxineni. Potrivit sursei citate, in timp ce barbatul era maruntit de motosapa, cineva din multimea de curiosi care se adunasera la fata locului a oprit utilajul, in cele din urma, astfel incit masinaria ucigasa nu a mai reusit sa toace si maruntaiele muribundului.
Ieri, dupa efectuarea autopsiei, dr. Gina Ilie, sef Serviciu Medicina Legala, ne-a spus ca barbatul a murit ca urmare a unei hemoragii externe, consecutiva multiplelor plagi contuze, unele cu sectionare de segmente, de la nivelul membrelor pelviene. "L-a prins sapa miscatoare si l-a tocat; i-a tocat picioarele de la glezne pina in zona inghinala", a concluzionat medicul legist.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii