Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Testare gratuita a glicemiei

Pe data de 10 mai, intre orele 16-19, la farmacia Remedio-Montero, situata pe Bd. Independentei nr. 57, la parterul blocului C1, toti brailenii interesati pot face o testare gratuita a glicemiei. Potrivit informatiilor furnizate de Roxana Luchianov, coordonator marketing al firmei Helios Medical&Dental, aceste testari sint foarte importante atit pentru bolnavii de diabet, care reusesc sa isi faca testele abia la 2-3 luni, cit si pentru cei care nu si-au depistat inca aceasta boala. "Testul se va face cu un aparat performant, de ultima generatie, ACCU-CHEK Compact, pentru care cantitatea de sange este foarte mica (1,5µl); intepatura este nedureroasa,intepatorul avand reglaj de adancime, utilizarea testelor este foarte simpla, pentru ca sint incapsulate cate 17 intr-un cartus sigilat si codarea se face automat la incarcarea in aparat". Potrivit sursei citate, in afara de confort si simplitate in utilizare, aparatul ofera posibilitatea unui management atent al bolii prin analiza ultimelor 100 de valori cu data, ora, valoare medie, minima, maxima si poate fi interconectat la computer. In plus, bolnavii de diabet depistati in urma controlului gratuit vor participa la o tombola cu premiu, un aparat ACCU-CHEK GO, cel mai bine vandut aparat de testare a glicemiei in 2006.
"Se recomanda efectuarea testului tuturor persoanelor care au diabet sau fac parte din grupa de risc la diabet: stress la serviciu, diabetici in familie, varsta peste 40 de ani, obezitate sau prezinta simptome ale diabetului", a precizat Roxana Luchianov.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii