Oferită de HOTEL ŞI RESTAURANT SAINT GERMAIN
Ingrediente:
200 g – Mazare verde
300 g – cartofi
3500 mll – apa
50g – Smantana de gatit 32%
150g – Creveti decorticati
50g – Parmezan ras
2 - frunze de menta proaspata
50 mll – cognac
Mod de preparare:
Punem la fiert in 250 mll apa cartofii cand sunt aproape gata adaugam mazarea si inca 100 mll apa punem sare si piper dupa gust intre timp ce fierbe mazarea incingem o tigae si punem creveti , le punem un praf de sare si piper dupa care stingem cu cognacul. Revenim la mazare si cartofi si punem samntana de gatit si punem compozitia in blender pentru 4 minute. Cand supa sa blendat o punem in farfurie adacugam crevetii in mijloc si parmezanul peste creveti.
Pofta buna!
Adresa: Strada Grădinii Publice 1, Brăila
Rezervări: 0741.588.588