Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Stiu ca va fi o partida extrem de dificila"

Prin conditiile create in ultima saptamina, CF Braila incepe sa semene cu o echipa care stie ce vrea pentru viitor, la nivelul lotului nu se poate face, deocamdata, nimic deoarece nu este perioada de transferari. In conditiile actuale, nu pot fi adusi decit jucatori liberi de contract si ce impact poate avea acest lucru s-a vazut si pina acum in evolutia echipei.
Ionel Iuga impreuna cu ceilalti conducatori de la CF Braila au mizat in aceasta saptamina pe factorul fizic si pe cel mental. La partida cu Petrolul Ploiesti, printre titulari se va numara si Iulian Calin, un jucator care va da mai multa siguranta sistemului defensiv. Din pacate, singurul atacant autentic al brailenilor, Romeo Buteseaca, este incert, locul lui, in cazul in care nu va primi acordul medicului pentru a evolua astazi, va fi luat de Feizula.
Brailenii au efectuat vineri dupa-amiaza ultimul antrenament al saptaminii si au intrat in cantonament. Astazi, CF Braila va pleca la Bucuresti, vor servi masa de prinz, se vor odihni in conditii optime, iar in jurul orei 18.30, vor pleca spre Mogosoaia.
"Stiu ca va fi o partida extrem de dificila, dar ne vom juca sansele asa mici cum sint ele. Obiectivul nostru este sa nu primim gol, iar daca toti jucatorii vor evolua si cu inima pentru aceasta echipa, nu este exclus sa producem o surpriza", a declarat la plecarea spre Bucuresti Ionel Iuga.

Etapa a 9-a programeaza meciurile:
FC Snagov - CS Chimia Brazi
Prefab 05 SA Modelu - FC Dunarea Giurgiu
FC Delta Tulcea - FC Sportul Studentesc Bucuresti
FC Gloria Buzau - FC Brasov
Petrolul Ploiesti - CF Braila
FCM Dunarea Galati - Forex Brasov
FC Sacele - Municipal Cimpina
FC Municipal Bacau - Otopeni
Cetate Suceava - FC Botosani
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii