Oferita de HOTEL SI RESTAURANT SAINT GERMAIN
Ingrediente: 1 portie
80 g spaghete
50 g bacon
1 galbenus de ou
100 ml vin
50 g parmezan ras
60 g smantana de gatit 32%
50 ml apa
Mod de preparare:
Intr-o oala punem apa la fiert pentru paste, cand apa a dat in clocot punem un praf de sare si adaugam pastele. Lasam la fiert 8 minute, intre timp incingem o tigaie si punem baconul la calit, cand se rumeneste bine stingem cu vin si lasam sa se evapore alcoolul. Amestecam smantana cu parmezanul, oul si apa si le adaugam peste baconul calit. Scurgem pastele si le adaugam in tigae mai lasam 3-4 minute la foc iute amestecand continuu in paste, pana devin cremoase.
Pofta buna!
Adresa: Strada Gradinii Publice 1, Braila
Rezervari: 0741.588.588