Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Soferi certati cu legea

Simbata, agentii de la Serviciul Politiei Rutiere au depistat in trafic doi soferi care au ignorat cu desavirsire prevederile legale si s-au urcat la volan, desi legea le interzicea acest lucru.
In jurul orei 08.40, politistii l-au oprit in trafic pe Ionel Mocanu (36 de ani), din Braila, posesor al permisului de conducere categoriile B,C si E din 1987. Acesta conducea autoturismul Dacia 1300, cu numarul de inmatriculare BR-01-FKC, pe strada Rindunicii. In urma testarii cu aparatul etilo-test, soferului i-a rezultat o concentratie de 0,95 grame/mie alcool pur in aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal.
Citeva ore mai tirziu, un alt sofer certat cu legea a fost depistat in trafic, pe raza localitatii Viziru. Honoriu Paraschivan (27 de ani) din Galati, posesor al permisului de conducere categoria B din 1996, conducea autoturismul Renault, cu numar de inmatriculare GL-05-VTV, pe DE 577. Soferul avea permisul suspendat din data de 14 decembrie 2005 si nu avea dreptul sa conduca pina in data de 04 martie 2006. Galateanului i s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii