Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sibian prins in timp ce jefuia bolnavii de la Spitalul Judetean

Aflat in prezent in Penitenciarul de Maxima Siguranta Braila, recidivistul Ionel Valentin Manolache, in virsta de 23 de ani - individ originar din municipiul Sibiu -, a fost trimis in judecata, pentru a treia oara, sub acuzatia de furt calificat. Manolache a fost prins in timp ce fura banii si telefoanele bolnavilor internati la Spitalul Judetean Braila, paguba pricinuita fiind de 11,6 milioane de lei.
Incidentul s-a petrecut in noaptea de 20/21 noiembrie 2005. Sosit cu trenul tocmai din Cluj, recidivistul Ionel Valentin Manolache a purces la Spitalul Judetean Braila, Corp A, cu ginduri nu tocmai curate. Profitind de neatentia paznicilor, el a urcat la etajul III - in jurul orei 23.00 -, spionind saloanele si caile de acces. La ora 1.00, cind pacientii dormeau, recidivistul s-a decis sa actioneze. Si-a lasat haina pe balustrada scarilor, apoi a intrat in salonul 324, unde se aflau mai multe bolnave. Cit ai clipi din ochi, hotul a sustras trei telefoane mobile si un portofel cu suma de 800.000 de lei inauntru, dar, la iesirea din salon, a fost surprins de o pacienta. Aceasta a inceput sa strige dupa ajutor, alertind paznicii SC "Diop Security". Cu chiu cu vai, Manolache a reusit sa ajunga in curtea spitalului, dar acolo a fost prins si imobilizat de paznici. Ulterior, el a fost dat pe mina Politiei. Oamenii legii au descoperit ca pe numele infractorului sibian era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, astfel ca l-au trimis la penitenciar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii