Mergi la conţinutul principal

Se fac înscrieri pentru Școala de Agenți ai Poliției de Frontieră

* la Brăila, de recrutarea candidaților se ocupă Baza de Reparații Nave, cu sediul în port * înscrierile au loc în perioada 15 - 28 februarie

 

 

Brăilenii care vor să devină agenți ai Poliției de Frontieră trebuie să se adreseze Bazei Reparații Nave, care în această perioadă face recrutări de candidați pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. Astfel, potrivit unui comunicat de presă, Baza de Reparații Nave, cu sediul în municipiul Brăila, Strada Incinta Port Docuri, nr. 1, recrutează candidați pentru sesiunea de admitere februarie – aprilie 2021 (care au domiciliul/reședința în județul Brăila) pentru concursul de admitere în Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea. Pentru această instituție de învățământ sunt aprobate 220 de locuri pentru specializarea agent de poliție de frontieră, din care 3 locuri sunt repartizate minorității romilor și 3 locuri altor minorități.

Înscrierile au loc în perioada 15 – 28 februarie 2021, în baza unei cereri de înscriere și a unei declarații, documente tip. Pentru informații referitoare la recrutare, candidații pot accesa adresa internet a Bazei de Reparații Nave Brăila - www.bazanave.ro/index.php/informatii-publice/cariera-profesionala.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro