Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scapat cu viata dintr-un accident infiorator

Un tinar de 26 de ani a scapat, ca prin urechile acului, cu un picior rupt, dintr-un accident rutier produs pe Soseaua Dig Braila-Galati, ieri, in jurul orei prinzului, cind autoturismul pe care il sofa a tisnit de pe sosea si a rupt parapetul, iar barele acestuia au strapuns portierele si scaunele din fata.
Surse din cadrul Biroului de Politie Rutiera ne-au declarat ca Iulian S., agent de vinzari la o firma din Braila, conducea pe Drumul National 22B autoturismul marca "Daewoo Tico" nr. BR-99-SPS. La 5 km de Braila, soferul s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, iar cind a realizat ca nu are timp sa treaca de masina din fata sa, a frinat si a virat brusc spre dreapta, scapind "Tico" de sub control. Masina tinarului s-a izbit violent de parapet, smulgind mai multi stilpi de sustinere din pamint si s-a rasturnat de pe dig. Dupa impact, o bara de otel a parapetului, de citiva metri, a strapuns portiera masinii, i-a zdrobit soferului piciorul drept si a iesit pe cealalta portiera.
Iulian S. s-a ales doar cu o fractura la picior si a fost transportat la Spitalul Judetean, unde a ramas sub supravegherea medicilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii