Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scapat cu viata dintr-un accident infiorator

Un tinar de 26 de ani a scapat, ca prin urechile acului, cu un picior rupt, dintr-un accident rutier produs pe Soseaua Dig Braila-Galati, ieri, in jurul orei prinzului, cind autoturismul pe care il sofa a tisnit de pe sosea si a rupt parapetul, iar barele acestuia au strapuns portierele si scaunele din fata.
Surse din cadrul Biroului de Politie Rutiera ne-au declarat ca Iulian S., agent de vinzari la o firma din Braila, conducea pe Drumul National 22B autoturismul marca "Daewoo Tico" nr. BR-99-SPS. La 5 km de Braila, soferul s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, iar cind a realizat ca nu are timp sa treaca de masina din fata sa, a frinat si a virat brusc spre dreapta, scapind "Tico" de sub control. Masina tinarului s-a izbit violent de parapet, smulgind mai multi stilpi de sustinere din pamint si s-a rasturnat de pe dig. Dupa impact, o bara de otel a parapetului, de citiva metri, a strapuns portiera masinii, i-a zdrobit soferului piciorul drept si a iesit pe cealalta portiera.
Iulian S. s-a ales doar cu o fractura la picior si a fost transportat la Spitalul Judetean, unde a ramas sub supravegherea medicilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii