Mergi la conţinutul principal

Doctorul care ne-a dat scutire in schimbul a 5 lei s-a autosuspendat

In urma anchetei "Am dat spaga 5 lei si am primit scutire medicala", realizata de reporterii "Obiectiv", doctorul care a eliberat scutirea s-a autosuspendat, iar politia a inceput o ampla actiune de verificare a tuturor adeverintelor medicale din unitatile de invatamant brailene.
"Medicul s-a autosuspendat, el asumandu-si greseala. Nu este greseala noastra. Eu am vorbit cu dumnealui si l-am intrebat de ce a facut acest lucru, mi-a raspuns ca este greseala lui, noi nu avem nicio vina. S-a reziliat contractul de prestari servicii medicale cu acordul ambelor parti. Acum suntem in cautarea unui alt doctor neurolog", a punctat managerul Policlinicii cu Plata, Tudor Gheorghe. De asemenea, managerul a mai precizat: "Chiar daca doctorul s-a autosuspendat, eu tot voi convoca Consiliul de Administratie si vom lua o masura in acest caz". Tudor Gheorghe este foarte suparat si pentru faptul ca doctorul s-a folosit astfel de institutie: "S-a folosit de institutia noastra fara ca noi sa stim nimic si ne-a denigrat. Nimeni nu are dreptul si nici nu va avea dreptul sa faca altceva decat ceea ce trebuie sa faca. Aceasta e o pata prea grea pentru policlinica. Eu am pus in vedere tuturor medicilor, la noi nu se elibereaza adeverinte medicale, medicul raspunde pentru fapta sa, iar daca se va intampla si la alti medici, vor pleca".
In ceea ce priveste cea de-a doua masura luata pentru combaterea fenomenului scutirilor false, Inspectoratul Judetean de Politie a inceput verificarea adeverintelor din cabinetele medicale scolare. "Am fost anuntat ca politia desfasoara o asemenea actiune, ca merge in unitatile de invatamant pentru a verifica adeverintele. La finalul actiunii, daca politistii vor descoperi nereguli, voi fi anuntat despre acest lucru", a punctat inspectorul scolar general, prof. Iulian Danielescu.
Recent, reporterii nostri au pus mana pe scutiri false, eliberate de un medic de la Policlinica cu Plata, in schimbul a 5 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro