Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sanctiuni si confiscari de bunuri in Piata Saraca si TUG Center

Marti, 28 noiembrie, intre orele 09.00-12.00, politistii Biroului de Politie Urbana au intreprins in zona cuprinsa intre Piata Saraca si complexul Tug Center o actiune care a avut ca scop protejarea populatiei impotriva activitatilor comerciale ilicite si pentru a se asigura un climat de siguranta populatiei.
In timpul desfasurarii actiunii s-a verificat activitatea a 26 de agenti economici, 8 producatori particulari, 10 asociatii familiale si 14 persoane fizice. Au mai fost legitimate un numar de 125 de persoane, au fost oprite si controlate in trafic 8 autovehicule ce transportau marfa, au fost aplicate 18 sanctiuni contraventionale, in valoare de 865 de lei noi si au confiscate bunuri in valoare de 3.350 de lei.
Astfel, Gheorghe N. de 36 de ani, din comuna Ostrov, judetul Tulcea, si Marian B. de 38 de ani, din Braila, au fost sanctionati pentru ca transportau, fara acte de provenienta, 399 de pachete de tigari, de diferite marci, in valoare totala de 1800 de lei, respectiv produse alimentare, alcool si cafea, in valoare de 1000 lei.
Celor doi li s-au dat amenzi contraventionale de cite 150 de lei la fiecare in parte, iar bunurile au fost confiscate conform Legii12/1990. (Razvan RINDER)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii