Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacatus si Argaseala au taiat panglica noului magazin oficial Steaua

Antrenorul Marius Lacatus si presedintele executiv Valeriu Argaseala au inaugurat, joi, un nou magazin oficial al FC Steaua, situat in Complexul Comercial Unirea, aripa Splai, etajul doi.
La eveniment au fost prezenti si jucatorii Janos Szekely, Juan Toja si Petre Marin, precum si vicepresedintii clubului Iulian Ghiorghisor si Teia Sponte.
Valeriu Argaseala a fost primul cumparator al magazinului, el achizitionandu-si o replica a tricoului de joc al echipei Steaua, care avea inscriptionat pe spate numarul unu si numele Valeriu.
Presedintele gruparii Steaua considera ca echipa "ros-albastra" incepe sa intre in galeria marilor cluburi ale lumii. "Cel mai mare magazin de articole sportive din Romania. Incet, incet, clubul arata ca unul din galeria marilor cluburi cu care ne confruntam in intalnirile internationale", a spus Argaseala.
Marius Lacatus crede ca magazinul va avea succes doar daca echipa va inregistra rezultate bune. "Sper ca numarul magazinelor care reprezinta Steaua sa fie din ce in ce mai mare. sunt foarte multi suporteri si in Bucuresti si in tara si imi doresc ca magazinele sa fi neincapatoare in momentul in care echipa va avea rezultate", a spus Marius Lacatus.
La deschiderea magazinului au fost prezenti aproximativ o suta de suporteri stelisti, iar invitatii au oferit autografe.
In magazin se gasesc materiale promotionale cu Steaua, Lacatus declarand "un tricou valoros" replica tricoului pe care el il purta la Steaua si autograful sau imprimat pe acesta. Replici mai vechi ale tricourilor cu Steaua mai au Gheorghe Hagi si Helmuth Duckadam, ambii avand imprimata semnatura lor pe tricouri.
La deschiderea magazinului, pe unul dintre televizoare rulau imagini cu finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, Steaua - FC Barcelona.
Mijlocasul columbian Juan Toja le-a urat diriguitorilor clubului Steaua, in spaniola, "vanzare buna".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii