Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a constituit Consiliul National al Elevilor

La sfirsitul saptaminii trecute, la Calimanesti, a avut loc prima conferinta nationala a elevilor, la care au participat cite doi reprezentanti din fiecare judet. Braila a fost reprezentata de elevele Teodora Adamache de la Colegiul "Murgoci" si Liliana Manolache de la Liceul "Iorga", care au fost insotite de inspectorul educativ Didina Enache.
Au fost prezentate comunicari cu teme referitoare la: fenomenul de violenta In scoli, motivatia Invatarii si reusita sociala si asigurarea calitatii In educatie, din partea Institutului de Stiinte ale Educatiei, UNICEF si ARACIP. Au mai fost expuse si rezultatele proiectului "Avocatul elevului", desfasurat in anul 2005 in cinci licee din Bucuresti, doua din Buzau si unul din Ilfov, de catre managerul proiectului, Nina Cugler, reprezentant al Asociatiei "Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila - Agenda 21". Dupa fiecare prezentare s-au organizat ateliere de lucru si dezbateri pe marginea subiectelor prezentate. Conferinta s-a finalizat cu constituirea Consiliului National al Elevilor.
Intreaga activitate a fost condusa de ministrul secretar de stat Paloma Petrescu. Tot cu acest prilej au fost alesi elevii pentru functiile de conducere din cadrul Consiliului National al Elevilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii