* recomandată de Doina Munteanu, Pilates Instructor, Barre Fitness Instructor, Tehnician Nutriționist, Consultant Nutrilite
Rulouri de dovlecei umplute cu brânză tofu - Ingrediente- 2 dovlecei, un pachet branza de tofu , o lingura ulei de masline, ½ pudră de usturoi, 2 linguri drojdie inactivă, o linguriță busuioc, zeama de la o lămâie, un pahar suc de roșii piper, sare, boia de ardei. Dovleceii se taie felii subțiri pe lungime cu un cuțit de curățat rădăcinoase. Brânza tofu, împreună cu uleiul, zeama de lămâie, drojdia inactivă, pudra de usturoi și eventual sarea( dacă brânza tofu este nesărată)se pun într-un blender și se mixează până se obține o pastă . Fiecare felie de dovlecel se acoperă cu un strat din pasta obținută și apoi se rulează. Rulourile se pun în poziție verticală într-un vas yena, care a fost uns în prealabil cu puțin ulei. Deasupra se toarnă sosul de roșii amestecat cu boia de ardei, piper, busuioc. Se dă vasul la cuptorul încălzit la 180 grade, aproximativ 30 de minute.