Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Rezultate bune, surprinzatoare chiar, la primii trei clasati"

Prima competitie atletica a noului sezon competitional indoor, chiar daca a fost una de pregatire la care au participat doar elevii nascuti in perioada anilor 1994-1996, a fost o reusita in opinia profesorului Mihail Dumitru.
La "Cupa sperantelor", concurs organizat de catre LPS in sala de atletism din complexul Carantina, au participat in jur de 90 de sportivi care au concurat in trei probe, 50 m garduri, 50 m plat si saritura in lungime. Cu toate ca nu s-au obtinut recorduri este de apreciat faptul ca toti sportivii care s-au prezentat la start s-au mobilizat exemplar.
Supervizori au fost atit profesorii de la catedrele de atletism ale CSM-ului si LPS-ului, cit si foarte multi parinti care au dorit sa vada pe viu un concurs de atletism si totodata sa-si incurajeze copiii la o competitie de asemenea anvergura.
"Scopul acestei actiuni a fost verificarea nivelului de instruire a principalelor elemente tehnice pe care trebuie sa le insuseasca sportivii pentru a putea practica probele tehnice, a fost si o testare a nivelului calitatilor motrice cistigate in scurta perioada de cind practica acest sport si nu in ultimul rind am fost interesati de capacitatea de adaptare a atletilor in devenire la conditiile de concurs. Au fost rezultate bune, surprinzatoare chiar, la primii trei clasati, mai mult chiar, pot afirma ca primii zece pe probe sint copii cu calitati somatice deosebite" a declarat profesorul Mihail Dumitru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii