Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programul institutiilor, de sarbatori

Cazier judiciar, doar doua zile libere

Serviciul de Cazier judiciar, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, va fi inchis publicului doar doua zile pe perioada sarbatorilor de iarna. Astfel, astazi, vineri, 23 decembrie, doritorii pot depune actele pentru eliberarea certificatului de cazier, intre orele 8.30 - 11.00, iar cei care trebuie sa-si ridice certificatele de cazier judiciar o pot face intre orele 15.00 si 16.00. Agentii si ofiterii de la acest serviciu vor fi liberi luni, in ziua de 26 decembrie si luni, 2 ianuarie. In toate celelalte zile, programul va fi ca acela descris mai sus, cu exceptia zilei de joi, cind programul se deruleaza intre 17.30 si 19.00 atit pentru primiri acte, cit si pentru eliberari certificate de cazier judiciar. Informatiile ne-au fost furnizate de catre cms.sef Dan Stefan, seful Serviciului Cazier judiciar, din cadrul Politiei brailene.

Se lucreaza si la Evidenta Populatiei

Serviciul Public Comunitar Local, precum si acela judetean lucreaza in zilele de sarbatoare in regim normal, cu exceptia liberelor acordate de la centru in zilele de 26 decembrie si 2 ianuarie. Astfel, astazi, la Evidenta Populatiei - birou local - este program cu publicul, atit pentru primiri, cit si pentru eliberari acte, intre orele 8.30 - 16.30. Joi, pe 29 decembrie, programul va fi intre orele 8.30 - 18.30 atit pentru primiri, cit si pentru eliberari acte. La Serviciul Public Comunitar Judetean, programul se desfasoara intre orele 8.00 si 16.00 si are in vedere, conform obiectului de activitate, activitati de indrumare, sprijin si control in privinta cererilor care vizeaza evidenta informatizata a persoanei, dupa cum ne-a informat scms. Livia Damian, sef al serviciului sus mentionat.

Starea Civila: program prelungit pentru casatorii si eliberari acte de deces
* 11 cupluri isi vor oficializa relatiile de Craciun si Revelion *

Biroul de Stare Civila, din cadrul Serviciului Public Comunitar Local, va lucra chiar si in zilele de sarbatoare. Pe de o parte, in zilele de 24 decembrie si 31 decembrie, ofiterii Starii Civile vor oficia 6, respectiv 5 casatorii. Pe de alta parte, functionarii de aici vor lucra cite doua ore, intre 9.00 si 11.00, in zilele de 26 decembrie si 2 ianuarie, pentru a elibera certificate de deces. Informatiile ne-au fost furnizate de catre Mirela Cruceanu, sef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei si Stare Civila Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii