Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primele doua clasate au adversare incomode

Ambele formatii angrenate in lupta pentru promovare au adversare dificile in aceasta runda. Lidera clasamentului Eldomir Viziru se deplaseaza la Victoria Cazasu, o formatie aflata in crestere de forma, iar ocupanta locului secund, Victoria Traian, va primi vizita Viitorului Ianca, una dintre revelatiile returului. Pentru a mai spera intr-o rasturnare de situatie formatia din Traian trebuie sa obtina toate punctele in acest joc.
La fel de echilibrata este si partida de la Ianca dintre CSO si Avintul Ciresu. Gazdele sint insa intr-o forma deosebita in aceasta parte a campionatului si vor incerca sa-si adjudece victoria pentru a-si consolida locul al treilea.

Etapa a 21-a programeaza meciurile:

Victoria Traian - Viitorul Ianca
Vointa Gaiseanca - CS Faurei
Vointa Visani - FC Urleasca
CSO Ianca - Avintul Ciresu
Victoria Cazasu - Eldomir Viziru
Comagrim Dudesti - SC Adevarat
Victoria Dedulesti sta.

Tot astazi se disputa trei partide din cadrul Campionatului Judetean de fotbal, si anume:
Recolta Tufesti - FC Steaua Braila
Stanriz Stancuta - Spicul Rimnicelu
AS Jirlau - Petrolul Ulmu

Restul meciurilor din Campionatul judetean se disputa duminica dupa urmatorul program:
seria I
Rompas Vadeni - Infratirea Gemenele
Dacia Bertesti - Soimii Unirea
Unirea Maxineni - Avintul Chiscani
Romgal Romanu - Dunarea Tichilesti
Unirea Scortaru Vechi - Pandurii T. Vladimirescu
Seria a II-a
Vointa Plopu - Vointa Baraganu
Steaua Perisoru - Tractorul Viziru
AS Bordei Verde - Vointa Sutesti
Vointa Faurei sat - Viitorul Galbenu
Unirea Gradistea - Steaua Satuc
Recolta Ciocile - Spicul Zavoaia

FC Steaua este performera etapei a III-a a Cupei Romaniei

Miercuri dupa-amiaza s-au disputat patru partide din cadrul celei de a treia etape a Cupei Romaniei la fotbal, runda in care au ajuns cele mai bune formatii din Campionatul Judetean.
Avintul Chiscani a cistigat, mult mai usor decit o arata scorul, disputa din deplasarea de la Stancuta, iar AS Jirlau s-a impus la scor de forfait in fata Tractorului din Viziru. Spicul Zavoaia nu s-a prezentat la Galbenu si a pierdut la masa verde intilnirea cu Viitorul.
Scorul zilei s-a inregistrat la Cazasu, 6-0 pentru FC Steaua Braila in confruntarea cu Infratirea Gemenele. Confirmind forma ascendenta consemnata inca din partida de campionat, cind au invins cu 10-0 Pandurii Tudor Vladimirescu elevii lui Dumitru Bulancea si Florin Latu au bifat un nou succes la scor, in fata unui adversar care si-a aparat cu ardoare sansele.
FC Steaua a deschis scorul prin Marius Mihaila dupa o centrare foarte buna a lui Gagu, iar pina la pauza a mai marcat de inca doua ori prin Gagu si Lupascu. In partea secunda alti trei jucatori si-au trecut numele pe lista marcatorilor, Bratu, Bardas si Iorga. Jucatorul meciului a fost insa portarul echipei invingatoare, Marius Serbu care pe linga trei-patru interventii foarte inspirate a reusit sa apere si un penalty in repriza a doua.
FC Steaua a evoluat in urmatoarea formula: Serbu - Mihaila, Bardas, Subtirica, Antohi - Martinescu, Olmazu, Gagu, Bratu - S. Ion, Lupascu. In repriza a doua la invingatori au mai evoluat Jica, Buhai, Iorga si Tanu.

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a:
FC Steaua Braila - Infratirea Gemenele 6-0
Stanriz Stancuta - Avintul Chiscani 0-1
AS Jirlau - Tractorul Viziru 3-0
Viitorul Galbenu - Spicul Zavoaia 3-0 neprezentare
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii