Mergi la conţinutul principal

Primaria se lauda ca a cistigat razboiul cu gropile din asfalt

Primaria Braila se lauda ca, in primele trei trimestre ale anului in curs a executat un volum de lucrari de asfaltare a drumurilor publice cu 30% mai mare decit tot ce s-a facut anul trecut. Potrivit datelor puse la dispozitie de functionarii municipalitatii, pina in momentul de fata s-a turnat covor asfaltic pe Bulevardul Cuza si pe citeva tronsoane ale Bulevardului Independentei, precum si pe Aleile Stiintei si Culturii din cartierul Viziru I. De asemenea, s-au facut reparatii prin plombari pe toate arterele importante ale orasului, ultima strada pe care se desfasoara astfel de lucrari fiind, in prezent, 1 Decembrie 1918. Cele mai consistente reparatii ori amenajari s-au realizat, insa, in ceea ce priveste parcarile. Astfel, dupa cum ne-a informat Vasile Trandafir, inspector in cadrul Biroului Lucrari Publice din Primarie, in cartierul Viziru au fost facute sase parcari mari iar in Hipodrom tot atitea. In Obor, o parcare este gata iar alte sase sint in lucru. S-au mai facut doua linga blocul Turn de pe Str. Plantelor, trei pe Calea Calarasilor, una linga Tribunal si una linga Primarie. Doar in privinta pavajelor volumul lucrarilor este mai mic decit cel din 2006. Anul acesta, s-a mai reabilitat, prin pavare, doar trotuarele strazii Polone. Suma alocata de la buget pentru intretinerea strazilor se ridica la 100 miliarde de lei vechi, cu 20 miliarde mai mult decit in 2006. Firmele contractate de Primarie pentru efectuarea lucrarilor sint "Telbra", "Eltini", "Tancrad", "Drumuri si Poduri" Braila SA, "Agrocons" si "Armax".
In datele furnizate de Primarie nu intra si situatia strazilor din cartierele Chercea, Radu Negru si Brailita, pe care lucreaza firma greceasca "Athena", in cadrul programului ISPA cu cofinantare europeana.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu