Mergi la conţinutul principal

Politistii comunitari au dat amenzi de aproape 100 milioane de lei vechi

Pe parcursul saptaminii trecute, politistii comunitari braileni au aplicat 72 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9.620 lei (96,2 milioane de lei vechi). Cele mai drastice sanctiuni au fost primite de doua individe care au rupt crengile unui tei, pentru a culege flori. Lenuta A. si Mariana P. au incasat amenzi de cite 500 lei fiecare. Alti trei braileni, care au cules flori, dar fara a distruge copacii, au primit sanctiuni in valoare de 250 lei. Dupa cum v-am mai informat, florile de tei de pe aliniamentele stradale pot fi toxice, deoarece sint expuse unor cantitati mari de gaze de esapament. Tocmai de aceea, legislatia in vigoare interzice folosirea lor pentru prepararea de ceaiuri sau infuzii.
Tot in saptamina precedenta, agentii comunitari braileni au sanctionat, cu sume cuprinse intre 100 si 200 lei, mai multi indivizi care consumau alcool in locuri publice neautorizate. Alte sanctiuni, de aceasta data mai mici, de 50 - 100 lei, s-au dat pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public. Amenzi substantiale, de pina la 300 lei, au fost aplicate pentru tulburarea ordinii si linistii publice. De exemplu, cu 300 lei a fost sanctionat Jani P., de 32 ani, care adresa injurii si cuvinte jignitoare agentului de paza de la Scoala nr. 23. Pentru ca au circulat cu autovehicule pe aleile Parcului Monument, trei indivizi - brailenii Romica M. si Cristi G. si teleormaneanul Cristian P. - au fost amendati cu cite 250 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu