* recomandată de Doina Munteanu, Pilates Instructor, Barre Fitness Instructor, Tehnician Nutriționist, Consultant Nutrilite
Ingrediente: o ceapă roșie, un morcov, un ardei capia,1/2 dovlecel, 4-5 ciuperci de mărime medie, 3-4 roșii uscate, 50 gr quinoa, 150 gr tofu, 1 lingură de bulion, oregano, un praf de boia de ardei, un praf de turmeric, o lingură ulei de măsline, pătrunjel.
Se pune quinoa la hidratat cu cel puțin 4 ore înainte, apoi se pun două părți apă se fierbe, apoi se strecoară.
Într-o tigaie se pun ceapa și morcovul cu puțină apă, se fierb la foc mic cu capac, se pun pe rând ciupercile, ardeiul, dovlecelul, quinoa fiartă și la sfârșit condimentele și roșiile uscate tocate mărunt. După ce s-a oprit focul și s-a mai răcit puțin se adaugă pătrunjelul și uleiul de măsline.
Tofu se amestecă cu bulionul și boia de ardei iute după gust, după care se pune într-o tigaie non adezivă care a fost unsă în prealabil cu puțin ulei de măsline.