Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietari intrebati de sanatate de politisti

Comerciantii din pietele brailene au primit, la sfirsitul acestei saptamini, o vizita neasteptata din partea politistilor din cadrul Birourilor de Politie Urbana si Investigatii Criminale, care au desfasurat o actiune de prevenire si combatere a actelor ilicite de comert.
Cu aceasta ocazie, 58 de societati comerciale, 57 asociatii familiale, 19 persoane fizice si 34 producatori particulari au trecut prin sita politistilor care au verificat activitatea economica de-a fir a par. Nici cei care tranzitau zona pietelor din municipiu, cu sau fara treaba, nu au scapat de privirea fortelor de ordine. Astfel au fost legitimate 156 de persoane, din care 18 au fost perchezitionate corporal, iar 5 grupuri de tineri au fost destramate.
Ca de fiecare data din piete nu puteau lipsi contrabandistii, cersetorii si, mai nou, prostituatele.
Ion C., de 48 de ani, a fost depistat in timp ce oferea spre vinzare 70 de pachete de tigari fara a avea documente de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional, iar pachetele de tigari au fost confiscate.
Politistii i-au luat in vizor si pe cei care apeleaza la mila publicului, motivind ca nu au bani de mincare. Neculai C., de 52 de ani, din satul Perisoru si Florin R., de 32 de ani, din municipiul Braila, au fost sanctionati contraventional, cu amenda in valoare de 100 lei pentru practicarea cersetoriei.
De asemenea, Mirela T., in virsta de 21 de ani, a fost depistata in Piata Concordia, in timp ce atragea persoane pentru practicarea de raporturi sexuale, in scopul obtinerii de foloase materiale. Tinara a primit o amenda in valoare de 500 lei.
Cu ocazia actiunii desfasurate de politisti in pietele din municipiu au fost aplicate 34 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 950 de lei si ridicate in vederea confiscarii 132 de pachete cu tigari, in valoare totala de 515 de lei.
In aceeasi zi, agenti din cadrul Postului de Politie Tufesti au desfasurat o actiune de acest gen pe raza comunei, pentru prevenirea actelor de comert ilicite. Astfel au fost depistati Easar R. de 47 de ani si Aslan A. de 29 de ani, ambii din orasul Hirsova, in timp ce comercializau bunuri fara a detine autorizatii si documente de provenienta. Cele doua persoane au fost sanctionate cu amenda in valoare de 30 de lei, fiecare, iar marfa in valoare de 800 de lei a fost ridicata in vederea confiscarii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii