Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul a invins cu 6-2 intr-o partida amicala pe Viitorul, concitadina din Divizia D

Simbata dimineata Petrolul Ianca a disputat prima partida de verificare dupa stagiul montan, avind ca partenera de joc divizionara D din localitate, Viitorul, formatie la care evolueaza si fostul fruntas petrolist Melter.
Disputat pe terenul de la liceul din localitate, unul cu portiuni pline de apa si altele de gheata, meciul a fost la discretia elevilor lui Negoita si Bulancea, iar scorul final, 6-2 reflecta acest lucru.
Petrolul a inceput partida in formula David - Tudor, Zainea, Stanciulescu, Bulancea - Rosu, Balta, Bosoi, Moldoveanu - Berceanu, Neta si pina la pauza a reusit sa marcheze de trei ori prin Berceanu, Neta si Rosu.
In repriza secunda pe lista marcatorilor si-au mai trecut numele Bosoi de doua ori si Costel Rosu, un jucator care cu siguranta va atrage cit de curind atentia echipelor din Divizia B.
Pentru divizionara C au mai evoluat portarul Badiu si jucatorii de cimp Costache, Costea, dar si Baciru care s-a reintors la Petrolul dupa efectuarea stagiului militar.
Nu au putut fi utilizati Emil Cristian, Bandarica si Botezatu care acuza diverse probleme de sanatate.
Miercuri, Petrolul Ianca va sustine o noua partida de verificare in compania colegei de serie, Junkers Galati formatie care din aceasta iarna este satelitul divizionarei A, Otelul Galati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii