Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii au incheiat cu o victorie perioada pregatirilor pentru noul sezon competitional

Simbata, dimineata, pe stadionul "Stefan Vrabioru", Petrolul Ianca a cistigat cu 2-1 in ultima partida de verificare a divizionarei C, inaintea startului noii editii de campionat.
Petrolistii au deschis scorul in minutul 5, prin Moldoveanu, dupa o faza creata de Costel Rosu, si au dominat in continuare "ostilitatile" insa pina la pauza nu au mai reusit sa inscrie nici un gol. Mai mult, profitind de o nesincronizare in apararea gazdelor, cu citeva minute inainte de finalul primei parti, Serian a reusit sa restabileasca egalitatea.
In partea a doua, Petrolul a avut o evolutie la fel de agresiva in faza ofensiva si, cu 20 de minute inainte de finalul meciului, cel mai activ jucator de pe teren, Costel Rosu, nu a putut fi oprit din drumul sau catre gol decit prin fault. Balta a transformat penalty-ul si petrolistii s-au impus cu 2-1.
"Sint multumit atit de rezultat, cit si de jocul echipei. S-a cristalizat deja o formula de echipa si cred ca sintem pregatiti pentru a face fata cerintelor noului sezon competitional" a declarat Iancu Teodorescu, presedintele sectiei de fotbal a clubului petrolist.
In lotul pe care Petrolul va miza pentru sezonul urmator au reaparut portarul Constandache, mijlocasul Hrinca, dar si Grosu care a revenit la echipa dupa o experienta nereusita in Italia. De asemenea, a fost legitimat la gruparea petrolista si Adrian Baldovin, cel care de altfel indeplineste si functia de antrenor principal.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Zainea, Emil Cristian, Bratu - Rosu, Moldoveanu, Hrinca, Bandarica - Lupu, Berceanu. Au mai jucat Constandache, Costea, Smeu, Costache, Tudor, Radulescu si Sirbu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii