Mergi la conţinutul principal

Personalitatile brailene cauta un nou brand pentru Braila

Incepind de luni, de la ora 16.00, la Scoala "Bella Italia" se va desfasura prima editie a evenimentul "Rebranding Braila". Organizatorii au precizat ca aceasta actiune va reuni personalitati ale orasului din toata tara, care impreuna cu tineri liceeni si studenti vor analiza si vor identifica cele mai potrivite actiuni, pentru readucerea spiritului cosmopolit al orasului, din anii lui de glorie.
In prima zi se va discuta despre marile personalitati ale culturii nationale originare din Braila si despre imbunatatirea vizibilitatii Brailei in plan national si international, in vederea atragerii vizitatorilor. Pe 12 august, discutiile vor viza imbunatatirea coeziunii sociale si a dezvoltarii comunitare pe termen lung si promovarea istoriei si a traditiilor locale, in vederea cresterii sentimentului de mindrie locala. Pe 13 august, in prim plan vor fi promovarea creativitatii si a inovatiei pentru cresterea audientei actului cultural si imbunatatirea infrastructurii culturale si nonculturale. La fiecare dintre aceste teme se va structura o strategie de realizare, pe baza unei analize SWOT. In ultima zi, pe 14 august, se vor elabora concluziile evenimentului. Managerul proiectului este profesorul Viorel Mortu.
Evenimentul este organizat de Primaria municipiului, in colaborare cu Uniunea Generala a Industriasilor - Federatia Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu