Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pericol de explozie linga Pompieri

Ieri, dupa-amiaza, un incendiu izbucnit intr-o hala dezafectata a societatii "PAL", de pe b-dul Dorobantilor, a fost la un pas sa degenereze intr-un dezastru, deoarece in locatia respectiva se aflau zeci de tuburi de oxigen ce puteau exploda in orice moment.
Incendiul a fost anuntat la ora 15.50, la fata locului fiind trimise 4 autospeciale ale Detasamentului de Pompieri Braila I, care au reusit sa stinga incendiul si astfel sa indeparteze pericolul, in doar jumatate de ora. Cercetarile ulterioare au stabilit ca focul a izbucnit datorita nerespectarii normelor de prevenire si stingere a incendiilor in urma executarii unei lucrari de taiere oxiacetilenica. Din acest motiv, pompierii braileni ii vor sanctiona pe patronul fabricii, dar si pe cel al societatii care executa lucrarea de taiere, deoarece nu au respectat normele in vigoare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii