Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida dintre Forta si FC Urleasca s-a incheiat in minutul 27 deoarece jucatorii formatiei gazda s-au retras de pe teren

Emanuel Moldoveanu a fost golgeterul etapei

In etapa a saptea a Campionatului Diviziei D la fotbal in sala, marea majoritate a partidelor s-au incheiat cu rezultate scontate, singurele exceptii fiind victoriile inregistrate de echipele Sporting in fata Blazerului si Monolit in disputa cu Speranta.
Vineri, Speranta era favorita in meciul cu "lanterna" campionatului, Monolit, singura echipa care nu avea nici un punct dupa sase runde. Numai ca in saptamina premergatoare meciului, Monolit a legitimat trei jucatori foarte importanti, toti fotbalisti care pina nu de mult au evoluat la divizionara C, Petrolul Ianca, Moldoveanu, E. Gheorghe si Ionut Rainea. Aceasta tripleta foarte valoroasa a reusit sa incline balanta in favoarea Monolitului, formatie care s-a impus in final la cinci goluri diferenta, 12-7, golgeterul invingatorilor fiind Emanuel Moldoveanu cu 6 reusite, performanta care i-a permis sa devina si golgeterul etapei. Celelalte goluri ale invingatorilor au fost marcate de Eugen Gheorghe 4 si Ionut Rainea 2 in timp ce de la invinsi cele mai multe goluri au fost inscrise de Marian Vilcu.
Dupa o prima repriza destul de echilibrata, lidera campionatului, Vulturii, s-a impus cu 11-6 in fata Sportului Chercea. Cei mai buni marcatori ai partidei au fost B. Daniel si Zaharia de la Vulturii, respectiv Tudor de la Sportul, toti cu cite trei goluri.
In cel de-al treilea meci al zilei evolutia foarte buna a lui Viorel Coceanu, care a marcat de cinci ori, a reprezentat principalul atu al victoriei pe care Amicii Boys a obtinut-o in disputa cu Accent. Cel mai bun jucator al echipei Accent a fost Marius Ionita, cu trei goluri.

Blazer a pierdut, dar a ramas pe podium

Simbata in chiar primul meci s-a inregistrat si surpriza serii, Blazer, in calitate de gazda, pierzind cu 4-5 disputa cu Sporting.
Gropineanu a adus gazdele in avantaj in minutul 6 insa Costea nu numai ca a egalat, dar a si inclinat, in minutul 17, balanta in favoarea Sportingului.
Blazer a avut forta de a egala, in minutul 18, prin Gropineanu, dar cu citeva secunde inainte de finalul reprizei, Costea a marcat din nou pentru Sporting. Repriza a doua a fost una extrem de animata, dar cu putine goluri, cite doua de fiecare parte, marcate de Hintea si Pencu pentru Blazer respectiv Alexandru Stan de doua ori pentru Sporting.
Derby-ul etapei, in care s-au intilnit Forta si FC Urleasca, si-a onorat statutul, numai ca meciul s-a incheiat in minutul 7 din repriza a doua, moment in care Forta s-a retras de pe teren. De comun acord, jucatorii echipei Forta au considerat ca arbitrajul brigazii Ivan - Smeu ii defavorizeaza sistematic. In doua faze aproape identice, derulate cite una in fiecare careu, deciziile arbitrilor au fost total diferite. La un fault in careul formatiei din Urleasca asupra lui Falcaru, unul evident pentru toata lumea aflata in sala, arbitrii nu au acordat nimic, pentru ca in faza imediat urmatoare sa acorde o lovitura libera pentru FC Urleasca din marginea careului advers, corect de altfel. Considerind ca sint dezavantajati, jucatorii echipei gazda au parasit terenul de joc, moment in care tabela indica scorul de 5-3 pentru FC Urleasca.
In ultimul meci, Prod Romario a cistigat cu 10-7 intilnirea cu formatia ce a luat locul Victoriei Tudor Vladimirescu dupa retragerea acesteia. Golgeterul invingatorilor a fost Bogdan Draghia, cu 3 goluri, o evolutie foarte buna avind si fratii Valer si Paul Adascalului.
Dupa sase etape, pe primul loc se afla Vulturii Mogador, cu 21 de puncte, urmata de FC Urleasca si Blazer, ambele cu cite 16 puncte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii