Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Operatorii braileni de salubritate incep sa investeasca in utilaje ultraperformante

Intentia declarata a Primariei Braila de a pastra pe piata locala a operatorilor de salubritate doar acele firme care investesc in utilaje performante incepe sa aiba ecou. "RER Ecologic Service" a achizitionat o autospeciala IVECO de ultima generatie care a costat nu mai putin de 6 miliarde de lei vechi, dar care isi merita toti banii, dupa cum spune directorul firmei, George Nedelcu. Masina functioneaza pe sistem autocompactor, fiind capabila sa compacteze intr-un volum de 23 metri cubi nu mai putin de 40 tone de deseuri. "Din cartierele Obor si Hipodrom stringem cite 10 t de deseuri pe zi, deci cu aceasta autospeciala putem sa salubrizam, in numai citeva ore, Oborul, Hipodromul, Progresul, Vidinul, Marna si ansamblul Gara-Dorobanti. Este o masina extrem de manevrabila, care poate vira simultan atit cu rotile din fata, cit si cu cele din spate. Pe linga Braila, doar in Bucuresti se mai afla un astfel de utilaj", ne-a declarat directorul Nedelcu. Acesta spera ca nu a facut investitia in van si ca va primi de la Primarie un sector suficient de mare pentru capacitatea de lucru a autospecialei IVECO. El spune ca a primit asigurari din partea primarului Constantin Cibu ca i se va aproba cererea de extindere a sectorului pe care il administreaza in prezent firma RER - Obor, Hipodrom si Chercea. Cel mai probabil, extinderea se va face spre Progresul si Vidin, zone administrate in prezent de "Eco", firma care inca mai aduna gunoiul folosind tractoare cu remorci descoperite, ce isi pierd incarcatura pe drum, atunci cind bate vintul mai puternic. Bineinteles, firma "Eco" nu va fi incintata sa i se restringa domeniul de activitate, insa pentru Braila o astfel de concurenta intre operatorii de salubritate poate fi inceputul drumului spre un oras mai curat.
Tot firma RER a mai investit 5 miliarde de lei vechi intr-un incarcator frontal KOMATSU a carui manevrabilitate in spatii restrinse este remarcabila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii