Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu: "Nu vom juca la egal, ci sa cistigam"

Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Steaua nu va juca la egal in derbiul cu Rapid, programat duminica, de la ora 20.00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, in etapa a XXIV-a a Ligii I.
"Ne aflam in fata unui meci important, nu capital, dar important, un joc dificil, cu o echipa buna. Nu e decisiv, mai sint multe meciuri pina la final. Noi am avut un avantaj la inceputul turului pe care l-am pierdut, apoi a avut Rapid avantaj in ultimele meciuri si l-a pierdut. Se poate intimpla orice. Trebuie sa cistigam si sa profitam de avantajul pe care il vom avea. Nu vom juca la egal, ci sa cistigam. Vom vedea la final ce va iesi, important e jocul", a spus antrenorul stelist.
Olaroiu a subliniat ca Steaua va intilni o echipa care va iesi la joc. "Am jucat de multe ori si impotriva unor formatii care se apara tot timpul. Probabil va fi un meci deschis, spectaculos si sper sa ne impunem punctul de vedere. Voi decide in ziua meciului cu cine voi incepe, pina atunci pot interveni multe lucruri. Amintiti-va ca in ziua meciului de la Sevilla, Thereau a avut indigestie si nu a putut juca. Indiferent daca acum m-am hotarit sau nu, astept ziua meciului. Avem jucatori veniti dupa accidentari, vom vedea daca ne bazam pe ei", a spus el.
Tehnicianul FC Steaua a precizat ca fundasul Sorin Ghionea, care a avut entorsa la genunchi, s-a pregatit joi cu echipa, in timp ce mijlocasul Ovidiu Petre are probleme la talpa, urmind ca pina la ora meciului sa se decida daca ei vor fi apti de joc.
Olaroiu a mentionat ca echipa sa s-a pregatit bine in cele doua saptamini de intrerupere, iar jucatorii internationali au revenit de la lot cu un moral si cu un tonus bune. "Este de bun augur. Perioada grea prin care am trecut sper sa se fi terminat si sa incepem un nou drum, cel cu care sint obisnuiti suporterii. In ultima vreme nu s-a mai discutat de problema Stelei, de cele doua goluri anulate cu UTA, cu care alta era situatia in clasament. Important e sa ne concentram pe ce avem de facut de acum inainte", a spus el.
Cosmin Olaroiu a afirmat ca jucatorii sai sint foarte motivati si sint dornici de revansa fata de toata lumea. "Vor sa infirme toate minciunile aparute. Am fost masacrati in aceasta perioada, fara motiv, nici nu se terminase meciul cu Sevilla de aici si eram luati la tinta. Alte echipe au trecut prin momente si mai grele si nu s-a spus nimic de ele. Baietii vor sa demonstreze ca ceea ce s-a spus nu e adevarat", a comentat el.
Olaroiu crede ca prezenta unei brigazi straine la derbi nu lasa loc interpretarilor.
Meciul de duminica va fi arbitrat de o brigada din Slovacia, avindu-l la centru pe Lubos Michel.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii