Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ofiterii SRI? Baieti ascultatori!

Am participat la bilantul SRI din fotoliul din odaie de la mine din sufragerie. Daca nu cumva gresesc l-am zarit si pe presedintele Basescu acolo. La bilant, nu la mine in sufragerie, bre! Sincer, nu mi-a placut la bilant. Prea multi securisti pe metrul patrat. Ma, acum, daca sint sau nu securisti asta e problema lor. Problema mea este ca nu recunosc, deci mint, iar pe mine ma enerveaza cind cineva ma minte asa, de la obrazul lui gros de securist.
Ca de fiecare data, si in acest an, la bilantul SRI, s-a pus in discutie fenomenul ascultarii telefoanelor populatiei. Basescu, altfel destul
de prietenos cu spionii patriei, a reiterat, ca sa zic asa, ideea potrivit careia ofiterii stau cu bunghiul pe contribuabili, fara a avea vreun mandat sau motiv in acest sens. Cum era de asteptat, baietii din SRI nu au mai fost atit de ascultatori de data asta, dindu-i cu flit lu'
Base. Sa fim seriosi, nici o comisie parlamentara si nici un presedinte nu vor putea controla Securitatea Romana de Informatii (SRI). Degeaba vine seful statului in fiecare an si ii someaza pe sereisti sa dea publicitatii lista cu telefoanele pe care le-au ascultat. Lucrurile nu se vor schimba. In continuare vom fi trei pe fir, adica eu, tu si Ovidiu, caci si Ovidiu poate fi nume de securist. (Microfonia infunda Romania)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii